Seguint les prescripcions sanitàries del Govern, totes les comandes es lliuraran un cop finalitzi el període de confinament obligatori. Tot i això, seguim treballant tot l'equip de La Casa dels Clàssics per acostar la cultura a casa vostra. Disculpeu les molèsties que això puntualment us pugui ocasionar.

Alessandro Baricco dóna la benvinguda al Festival ‘Clàssics’ amb una conferència sobre la bellesa

La Casa dels Clàssics inaugura el primer Festival Clàssics amb una conferència sobre La Bellesa a càrrec de l’escriptor Alessandro Baricco el passat 25 de novembre del 2019, a l’Institute for Advanced Architecture of Catalonia, a Barcelona. Aquesta conferència ha estat el manifest fundacional del festival en la que deu artistes de diferents disciplines s’hi inspiraran per presentar creacions entorn dels clàssics i la bellesa l’octubre del 2019.

L’escriptor va pronunciar una conferència sobre la bellesa i els clàssics, acompanyat d’una lectura dramatitzada de fragments de la seva obra Homer. Ilíada. per part de la Clara de Ramon i Marc Rius. Novel·lista, dramaturg i periodista italià, Baricco és reconegut internacionalment per obres com Seda i la seva versió de la Ilíada; amb un estil que sap oscil·lar entre el somni i la realitat, és un mestre en l’art de crear narracions que captiven el públic.