El jurat dels prestigiosos premis ADG Laus destaca el disseny de la web del Festival Clàssics 2019

La web del Festival Clàssics 2019, dissenyada per Raimon Guirado, Sergi Vilà i Josep Dols, ha estat reconeguda pel jurat en la categoria digital dels premis. Concretament, el jutge Iago Barreiro, en destaca “l’ús exquisit de la tipografia, adaptada perfectament al mitjà digital que aconseguit que una web de venda d’entrades es converteixi en un exercici de bellesa i equilibri en tots els elements.”

Enguany tornem a comptar amb l’equip de Raimon Guirado Studio per al disseny creatiu de la imatge del Festival Clàssics.

Pàgina web de l’edició anterior del Festival Clàssics

Els premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual es convoquen des del 1964 per part de la Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’Art del FAD. Enguany si han presentat més de 1200 projectes per a ser valorats pel jurat de cada categoria, integrat per professionals nacionals i internacionals.

Aquest reconeixement se suma al premi Laus de bronze en la categoria “audiovisual per a marques” amb el que l’any passat es va reconèixer la peça L’ORIGEN: Aurea Dicta by Miquel Barceló’ de Nanouk Films i SOM per a La Casa dels Clàssics.