Llibres

Els fonaments de La Casa dels Clàssics: la col·lecció Bernat Metge

Una de les col·leccions de clàssics grecs i llatins més completes i antigues del món, amb més de 420 volums, i un dels projectes més importants de la cultura catalana de tots els temps.


Última col·lecció

BERNAT METGE UNIVERSAL


Hem iniciat una col·lecció de clàssics de tots els temps i de totes les literatures, en edicions rigoroses i adreçades al gran públic. El primer volum ha estat la Ilíada, amb traducció de Pau Sabaté i pròleg d’Enric Casasses. El proper volum de la col·lecció serà Robinson Crusoe, amb traducció d’Esther Tallada i pròleg d’Albert Sànchez Piñol.


Altres col·leccions

BERNAT METGE ESSENCIAL


Reunim els clàssics que han deixat una empremta més profunda en la nostra civilització en edicions econòmiques i pensades per al públic general: Homer, Sòfocles, Eurípides, Plató i Aristòtil; Ciceró, Catul, Virgili, Ovidi i Sèneca.

BERNAT METGE CLÀSSICA


Continuem ampliant la col·lecció centenària amb la publicació de quatre nous volums cada any, amb el mateix rigor i entusiasme dels fundadors. Una de les col·leccions de clàssics grecs i llatins més completes i antigues del món, amb més de 420 volums.

GRANS OBRES D’ARTISTA


Editem llibres de bibliòfil il·lustrat a partir d’un volum de la Bernat Metge. El primer llibre és l’obra ‘Aurea dicta’ a càrrec de Miquel Barceló, adquirida ja a una vintena de països i guanyadora del primer premi al llibre més ben editat de 2018 en la categoria de bibliofília del Ministerio de Cultura.


Gèneres populars


Altres gèneres

història romana    mitografia    novel·la    oratòria grega    oratòria llatina    patrística    poesia grega    poesia llatina    retòrica    teatre grec    teatre llatí