Llibres

Els fonaments de La Casa dels Clàssics: la col·lecció Bernat Metge

Una de les col·leccions de clàssics grecs i llatins més completes i antigues del món. Amb més de 430 volums és un dels projectes més importants de la cultura catalana de tots els temps. 

Publiquem en nous formats per seguir difonent els clàssics.

Les nostres col·leccions

col·lecció bernat metge


Continuem ampliant la col·lecció amb la publicació de quatre nous volums cada any, amb el mateix rigor i entusiasme dels fundadors. Les darreres publicacions han estat el tercer volum de La Guerra jueva, de Flavi Josep i L’equitació, de Xenofont.

bernat metge universal


Hem iniciat una col·lecció de clàssics universals, en edicions rigoroses i adreçades al gran públic. El primer volum ha estat la Ilíada, en traducció de Pau Sabaté i amb un pròleg d’Enric Casasses. El segon volum és el Robinson Crusoe, en traducció d’Esther Tallada i amb un pròleg d’Albert Sánchez Piñol.

BERNAT METGE ESSENCIAL


Reunim els clàssics que han deixat una empremta més profunda en la nostra civilització en edicions econòmiques i pensades per al públic general: Homer, Sòfocles, Eurípides, Plató i Aristòtil; Ciceró, Catul, Virgili, Ovidi, Sèneca i Plaute.

GRANS OBRES D’ARTISTA


Editem llibres de bibliòfil il·lustrat a partir d’un volum de la Bernat Metge. El primer llibre és l’obra Aurea dicta a càrrec de Miquel Barceló, adquirida ja a una vintena de països i guanyadora del premi al llibre de bibliofília més ben editat de 2018 pel Ministerio de Cultura.