Xerrades
Close button

Festival Clàssics

16/11/2020 - 20/12/2020 AL Barcelona

Festival Clàssics d’Arts contemporànies i pensament.

Amb aquest festival, La Casa dels Clàssics vol posar els clàssics al centre de les energies creatives d’avui; promovent el diàleg amb el passat per donar força i profunditat a la cultura contemporània; i impulsant relectures dels clàssics que ens emocionin i que ens ajudin a pensar sobre preocupacions essencials de la humanitat.

La crisi generada per la COVID-19 ens ha fet recordar com de volàtil i canviant és el món i la nostra societat. El present ens obliga a parar per fer-nos preguntes i reflexionar. Els moments de crisi que ens fan qüestionar on som i cap a on anem no són nous, ja han estat el fil conductor de molts clàssics en el passat.

Inspirats per una selecció de clàssics que tenen en comú els contextos de crisi o pandèmia o la reflexió sobre els nous mons, ens preguntem: Com serà el món que vindrà? Com volem que sigui? Quin paper hi tindrem? Què ens en diuen els clàssics?

Fem un reset: tornem a començar.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca